Web Analytics Made Easy - Statcounter

معلم پرتلاش اهل روستای شیرکلای سوادکوه که در شرایط شیوع کرونا عهد بسته هیچ کدام از دانش آموزانش از آموزش محروم نماند، عاشق معلمی است و روزانه ۱۳کیلومتر را پیاده روی می کند تا دانش آموزانش از تحصیل علم و فراگیری دانش محروم نشوند.

خبرگزاری شبستان - مازندران؛ در این روزها که سایه منحوس کرونایی بیش از همه بر روی تحصیل دانش آموزان قرار گرفته و صدای معلمان نه از کلاس‌های درس بلکه از پشت گوشی موبایل به گوش می‌رسد، نگرانی از عقب‌افتادگی تحصیلی به شدت قابل لمس است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

همانطور که می‌دانیم از سال تحصیلی ۱۳۹۸ _ ۱۳۹۹ تا ۱۳۹۹_ ۱۴۰۰ تاکنون به‌نوعی والدین درگیر آموزش فرزندان خود شدند و تقریبا می‌توان گفت دانش‌آموزان دل و دماغی برای خواندن درس در فضای مجازی و واقعی توسط والدین را ندارند چرا که مشکلاتی از قبیل دو صدایی، تغییر در برخورد و همچنین محتوای آموزشی انگیزه را از دانش آموزان گرفته است.

 

*آموزش حقیقی در روزهایی که مجازی لازم الاجرا شده

نکته جالب اینکه مواردی محدود از آموزش و  تحصیل دانش‌آموزان به سبک درست و قبل کرونایی در سطح استان مازندران در حال اجرا است که البته با ایثار و از خودگذشتگی برخی معلمان که با جرات می‌توان گفت عاشق کارشان هستند در حال انجام است.

 

یکی از این نمونه‌ها را در در مدرسه ابتدایی شهید «محمود قندی» پایه ابتدایی که مهم‌تر از سایر پایه‌های تحصیلی است در روستای ارات بن واقع در شهرستان سوادکوه می‌توان یافت، دانش‌آموزان این مدرسه به تعداد محدود با رعایت پروتکل‌های بهداشتی معلم خود را سر کلاس درس حاضر می‌بینند، معلمی که مدیر آموزگار است!

*پیاده‌روی ۲ ساعته به مقصد مدرسه

«باباعلی قاسمی» معلمی ۵۶ ساله با سابقه ۳۰ ساله در بخش آموزش، مدیر آموزگار مدرسه  شهید قندی در روستای ارات بن سوادکوه است که برای رفتن به مدرسه روزانه ۱۳ کیلومتر پیاده‌روی می‌کند چرا که برای رفتن به مدرسه باید مسیری دو ساعته را طی کند.

وی در گفت‌وگو با خبرنگار شبستان  خود را اهل روستای شیرکلای سوادکوه معرفی می کند و می‌گوید؛ از خانه ما تا مدرسه دو ساعت راه است من سال‌ها این مسیر را پیاده‌روی می‌کنم چون از خودم وسیله‌ای برای حمل و نقل ندارم از طرفی عاشق کارم هستم.

 

*آموزش به ۷ دانش‌آموز ار پایه‌های مختلف

آقای قاسمی ادامه می‌دهد؛ من که مدیرآموزگار مدرسه شهید قندی هستم در حال حاضر حدود هفت دانش‌آموز از  پایه‌های آمادگی، اول و سوم در حال تحصیل دارم که چهار تای آن‌ها ابتدایی و سه تا آمادگی هستند، من با علاقه در مسیر آموزش این بچه‌ها پیاده به مدرسه می‌روم...

این مدیر آموزگار، که در روزهای کرونایی مسیر دو ساعت رفت و برگشت را طی می‌کند، پس از حضور در مدرسه در ساعت معین نوبتی به دانش‌آموزان پایه‌های آمادگی، اول، بعد پایه سوم و در آخر پایه ششم آموزش می‌دهد.

 

*روستاییان محروم هستند و امکانات محیا نیست

وی  با بیان اینکه دانش آموزانش به واسطه دسترسی نداشتن به اینترنت و فضای مجازی نمی‌توانستند از آموزش‌های شبکه شاد بهره‌مند شوند، عنوان می‌کند؛ در روزهای کرونایی خوشبختانه برای بچه‌ها مشکلی پیش نیامد، من برای یادگیری بهتر حضوری درس می‌دهم چون این منطقه روستایی محروم است و دانش‌آموزان گوشی یا تبلت ندارند، حدود ۹۰ خانوار در این روستا زندگی می‌کنند.

 

آقای قاسمی با اشاره به اینکه تلفن همراه خودش نیز معمولی است، خاطرنشان می‌‌کند؛ از نظر من تنها راه یادگیری صحیح دانش‌آموزان آموزش در فضای حقیقی است نه مجازی، خوشبختانه این فضا برای ما فراهم شده تا حضور کنار تعداد اندکی از دانش‌آموزان بتوانم به تعلیم و تربیت بپردازم.

 

به گزارش شبستان، این مدیر آموزگار هر روزه به‌جز پنجشنبه و جمعه‌ها مسیری دو ساعته را تا مدرسه طی کرده و دوباره باز می‌گردد، اوضاع اقتصادی این روستاییان خوب نیست ولی در مسیر پیشرفت و اعتلای کشور گویی کار جهادی می‌کنند وگرنه چه کسی حاضر است در این دوره از زمان هر روز پیاده به مدرسه برود و برگردد آن هم برای آموزش به تنها هفت دانش آموز در روزهای کرونایی!

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: گوشی اندروید آموزش مجازی دانش آموزان آموزگار مدیر مدرسه کرونا مدیر آموزگار پیاده روی دانش آموزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۴۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان؛ اشرف‌السادات داودالموسوی از رقابت ۶۷ دانش‌آموز با نیازهای ویژه استان در مرحلۀ استانی نوزدهمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز برای سال‌تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ خبر داد.

وی همچنین افزود: مرحلۀ استانی هفتمین دورۀ مسابقات قرآن کریم، عترت و نماز کارکنان مدارس استثنایی استان نیز باحضور ۳۵ نفر از کارکنان آموزش و پرورش استثنایی استان از صبح تا عصر روز پنج‌شنبه ۱۳ اردیبهشت‌ماه برگزار شد.

رییس آموزش و پرورش استثنایی استان سمنان اظهار کرد: همزمان با هفتۀ بزرگداشت مقام معلم، مسابقات دانش‌آموزان و کارکنان در رشته‌های قرآنی برای اولین بار و به‌صورت حضوری در مرکز استان برگزار و آیین اختتامیه آن در عصر روز پنج‌شنبه باحضور خانم‌ها دکتر پروین قربانیان و اژدری، مدیر پرورشی و تربیت‌بدنی و کارشناس ذی‌ربط از سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور و دکتر وزیری، مدیرکل استان و معاونان اداره کل آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی در تالار شهید مطهری سمنان باشکوه خاصی برپا شد.

وی گفت: داوری این دوره از مسابقات توسط گروه ۱۰ نفره داوران ملی و استانی به سرپرستی دکتر فهیمه گلپایگانی انجام شد و ۴۴ نفر از دانش‌آموزان برحسب رشته، جنسیت، معلولیت و پایۀ تحصیلی برگزیده شدند که در آیین اختتامیه با اعطای لوح و هدیه نقدی از آنان تجلیل شد.

به گفتۀ داودالموسوی، یکی دیگر از بخش‌های این آیین، تجلیل از ۲۹ دانش‌آموز برگزیده مسابقات مرحلۀ استانی رشته‌های ورزشی بود که باحضور همۀ آنان صورت پذیرفت.

خاطر نشان می‌سازد؛ اعلام نتایج مسابقات کارکنان منوط به بررسی آثار نوشتاری (مقالات) آنان و جمع‌بندی امتیازها است که در همین هفته انجام می‌گیرد.

ی در ادامه با بیان این‌که جامعه فرهنگیان استان سمنان، انسان‌های فرهیخته، نخبه، شایسته‌ و پای کار تعلیم و تربیت هستند، یکی از ویژگی‌های نظام تعلیم و تربیت اسلامی را توسعه متوازن و عدالت آموزشی دانست و گفت: هرچند مدرسه‌داری به شکل غربی وارد کشور شده و هنوز هم لایه‌ها و نمودهای آن در مدارس ما به چشم می‌خورد؛ ولی در نظام ایرانی‌اسلامی مقدس‌تر از مفهوم مدرسه، مفهوم مکتب‌خانه است و در این مکتب، یک نوع نگاه توسعه‌ای و عدالت‌محور حاکم است و این برنامه و مسابقاتی که برگزار شده تجمیع آن در فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر تهذیب، تحصیل و ورزش آمده است.

فضای آموزش استثنایی، مخلصِ معلم و معلمِ مخلص است

وزیری تأکید کرد: کار معلمان استثنایی بسیار سخت و پاداشش هم بیش‌تر و ارتباط‌شان با خدا هم بیش‌تر و درجه تقوا و ایمان‌شان هم بالاتر است؛ چون هر روز با دانش‌آموزانی کار می‌کنند که آیه‌های نور هستند و از دانش‌آموزان عادی بامحبت‌تر بوده و صفای قلب بیش‌تری داشته و معلم‌شان را بیش‌تر و از صدق دل، دوست دارند و به معنی واقعی، فضای آموزش استثنایی از سوی دانش‌آموزان، مخلصِ معلم و از سوی معلمی، معلمِ مخلص است و دعای آن‌ها در زندگی معلمان تأثیر به‌سزایی خواهد داشت و در عدالت آموزشی باید به تمام استعدادهای این دانش‌آموزان توجه کنیم.

وی افزود: دانش‌آموزان مدارس استثنایی ثابت کردند که هم در مسابقات قرآنی و هم در مسابقات پارالمپیک، سرآمدان جهان هستند و باید تلاش کنیم استعدادهای هریک از آن‌ها را شکوفا کنیم که بی‌شک نقش والدین در تحقق این موضوع بسیار مهم است و معتقدیم خانواده دانا می‌تواند مدرسه توانا را بسازد و ایران قوی در گرو مدرسه قوی است که از خانواده قوی تشکیل می‌شود و اگر بخواهیم در بین هنرهای هفت‌گانه دنیا، هنر معلمی را فراهنر بدانیم کاملا درست است.

وزیری در پایان تصریح کرد: هدف ما این است که این دانش‌آموزان در کنار هم بتوانند زیست اجتماعی را تجربه کنند، روحیه‌شان بالا رود و نسبت به توانمندی یک‌دیگر آشنا شوند.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903303

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا
  • محدوده ثبت نام در هر مدرسه به صورت شعاعی خواهد بود
  • معلمی که امید و عشق را در دل دانش آموزان معنا کرد
  • معرفی و تجلیل از برترین‌های مسابقات قرآنی کارکنان و دانش‌آموزان با نیازهای ویژه استان سمنان
  • بهره برداری از ۱۵۷ کلاس درس در خواف
  • اختتامیه جشنواره سفیران سلامت در چابهار برگزار شد
  • شغلی که مسیرش با کوله‌بار عشق طی می‌شود
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت