Web Analytics Made Easy - Statcounter

کاربران اکنون می‌توانند دومین نسخه بتا اندروید ۱۳ را نصب کنند. اولین نسخه بتای عمومی در آوریل برای آزمایش اولیه و بازخورد عرضه شد.

به گزارش slashgear، اندروید ۱۳ بتا ۲ هنوز ۱۰۰ ٪ پایدار و آماده انتشار عمومی نیست، اما بر اساس نسخه قبلی با افزودن ویژگی‌های جدید و ترفند‌های جزئی برای کدنویسی ساخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کاربران می‌توانند برنامه‌های خود را برای سازگاری به روز کنند و ویژگی‌های جدید را امتحان کنند و همچنین مشکلات را گزارش کنند. بر خلاف اندروید ۱۲، نکته برجسته اندروید ۱۳ طراحی و زیبایی شناسی آن نیست. در عوض، گوگل امسال تمرکز خود را به حفظ حریم خصوصی، امنیت و بهره وری معطوف کرده است.

اندروید ۱۳ بتا در دستگاه‌های پیکسل

برای گوشی‌های Google Pixel، برنامه Android Beta for Pixel وجود دارد. هنگامی که Pixel خود را در برنامه بتا ثبت نام کردید، Pixel نسخه بتای Android ۱۳ را از طریق به‌روزرسانی‌های OTA نصب می‌کند. پس از ثبت نام، تنها کاری که باید انجام دهید این است که به Settings > System > System update بروید.

هنگام به‌روزرسانی، داده‌هایتان نباید از بین بروند، اما به هر حال، قبل از شروع، یک نسخه پشتیبان تهیه کنید. گوگل همچنین پس از اولین راه اندازی رسمی، سه نسخه سه ماهه پلتفرم را ارائه می‌دهد و اطلاعات گوشی شما برای این نسخه‌ها پاک نمی‌شود؛ بنابراین می‌توانید بدون از دست دادن داده‌ها، نسخه‌های جدید را درایفت کنید. برای نصب دستی Android ۱۳ beta ۲ بر روی دستگاه Pixel خود، می‌توانید از ابزار رسمی Android Flash نیز استفاده کنید. این یک برنامه وب است که برای فلش بیلد‌های اندروید در دستگاه‌های Pixel بدون حذف اطلاعات کاربر طراحی شده است. این فرآیند شامل:

USB Debugging و OEM قفل Pixel خود را فعال کنید.

Pixel را با کابل USB-C به رایانه وصل کنید.

Android Flash Tool را باز کنید.

ساخت مورد نظر خود را انتخاب کنید (در این مورد اندروید ۱۳ بتا ۲).

Android ۱۳ Beta در دستگاه‌های دیگر

بسیاری از سازندگان محبوب تلفن‌های اندرویدی نیز با گوگل همکاری کرده اند تا اندروید ۱۳ بتا را به مشتریان خود ارائه دهند. شما می‌توانید لیست دقیق شزکت‌ها و دستگاه‌های پشتیبانی شده را در وب سایت رسمی اندروید بیابید. دستگاه‌های منتخبی که توسط ASUS، Nokia، Sharp، Lenovo، ZTE، Xiaomi، Vivo، Tecno، Realme، Oppo و OnePlus ساخته شده‌اند، می‌توانند به‌روزرسانی بتای اندروید ۱۳ را دریافت کنند.

برخی از این برند‌ها به‌روزرسانی‌های OTA را ارسال می‌کنند، اما اکثر آن‌ها یک فایل آرشیو ارائه می‌دهند که باید به صورت دستی فلش شود. مراحل زیر را برای دریافت به روزرسانی طی کنید.

USB debugging را فعال کنید و گوشی خود را به رایانه متصل کنید.

ADB را روی رایانه خود تنظیم کنید و با تایپ کردن "adb devices" در ترمینال، مطمئن شوید که تلفن شما شناسایی شده است.

سپس دستگاه خود را خاموش کنید و کلید‌های پاور + کاهش صدا را نگه دارید تا وارد حالت بازیابی شوید.

در حالت بازیابی، باید یک لیست ساده از گزینه‌ها را مشاهده کنید. با استفاده از کلید‌های میزان صدا گوشی خود به «Apply update» بروید.

دکمه پاور را فشار دهید.

"ADB sideload nameofthefile.zip" را در ترمینال ADB در رایانه خود تایپ کنید و اینتر را بزنید (نام فایل دانلود شده خود را کپی و جایگذاری کنید).

راه اندازی مجدد تلفن شما اکنون برای آزمایش بتا آماده است.

بیشتر بخوانید

کاربران سامسونگ چه زمانی اندروید ۱۳ را دریافت می‌کنند؟ باشگاه خبرنگاران جوان فضای مجازی دريچه فناوری

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اندروید 13 به روز رسانی اندروید سیستم عامل اندروید شرکت گوگل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۸۲۲۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، محمد شمسایی مدیر کل تنظیم مقررات رادیویی شمالشرق و کارشناس حوزه امواج و ارتباطات رادیویی در ویراستی نوشت: معمولا برای خريد يك گوشی تلفن همراهِ جديد به بِرند، مدل، سيستم عامل، قيمت، امكانات، زيبايی، و غيره از آن توجه می کنیم. اما توصیه بهداشت_الکترومغناطیس این است که برای خرید گوشی تلفن همراه، قبل از هر مشخصه، باید از استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه یا همان SAR اطمینان پیدا کرد.

امیر لاجوردی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و رئیس سازمان تنظیم مقررات در واکنش به این مطلب با انتشار پستی در پیامرسان ویراستی نوشت: «برای گوشی‌های وارداتی و تولید داخل، ارزیابی میزان SAR یا استاندارد تشعشعی گوشی تلفن همراه توسط آزمایشگاه‌های مورد تأیید سازمان تنظیم مقررات انجام می‌شود.»

                                         

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ قیمت ارزان‌ترین گوشی هوشمند
  • از رویداد هفته آینده گوگل چه انتظاری داشته باشیم؟
  • انتشار نسخه جدید همراه بانک دی؛ «دی‌جت پرو»
  • آیا گوشی‌های هوشمند سلامت جسمی شما را به خطر می‌اندازد؟
  • نوستالژی نوکیا تکرار می‌شود!
  • باورتان می‌شود این گوشی تلفن همراه، پرفروش‌ترین در جهان است؟
  • میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه ارزیابی می‌شود
  • ببینید | حضور ۳ زن مسلمان با شال و مانتو در تبلیغ یک گوشی همراه وسط زمین بسکتبال در دل آمریکا
  • ارزیابی میزان تشعشعات گوشی تلفن همراه در سازمان تنظیم مقررات
  • قیمت گوشی امروز 16 اردیبهشت 1403